Híreink

Mikulás 2016

A december eleje mindig nagy izgalommal telik az apróságok körében. Így volt ez az idei évben is. A Mikulás érkezését komoly készülődés előzte meg, a gyerekek barkácsoltak, díszítették az óvodát, dalokat, verseket tanultak erre az alkalomra.

Elérkezett végre december 6.-a reggel. Minden csoport már az ablakban leste, mikor érkezik meg a Télapó. Sokáig nem kellett várniuk, ugyanis a gyerekek nagy örömére egyszer csak bekopogott a várva várt vendég. Most sem érkezett üres kézzel, az ügyes éneklésért, verselésért mindenkinek került a zsákból ajándékcsomag. A legkisebbek csodálkozva és néhányan kicsit félénken vették el a csomagot, de a többség mosolyogva, vidáman fogadta a kis ajándékot. Kíváncsian figyelték a gyermekek az új játékokat és örömmel vették birtokba azokat. Mivel ebbe az óvodába csak jó gyerekek járnak, senki sem kapott virgácsot a krampuszoktól.

Mikulás

A dicséret, a simogatás minden gyermeknek kijárt a csomagon és a szaloncukron kívül. Az apróságok megígérték, hogy ezután is jók lesznek és szótfogadnak, a Mikulás pedig arra tett fogadalmat, hogy jövőre is ellátogat az óvodába és akkor sem jön üres kézzel.

Kedves Mikulás bácsi!
Köszönjük, hogy eljöttél az idén is, ahogy megígérted! Köszönjük a sok finomságot és ajándékot, amit hoztál!

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

Mikulás

A Mikulás nap képei ide kattintva megtekinthetőek!